Inschrijven schooljaar 2021-2022: Eerste jaar

We kijken er erg naar uit om jullie op onze school te mogen ontvangen. De coronaperikelen laten het voorlopig nog niet toe om jullie op onze school te ontmoeten. Dus we proberen jullie in ieder geval digitaal de nodige info te geven over inschrijven, een digitaal infomoment en onze opendag.

Digitale Infosessie 2021 (met inschrijfformulier)

Kennen jullie onze secundaire school nog niet? Of hebben jullie vragen over de studierichtingen die wij aanbieden?

We voorzien op donderdag 28 januari om 19 uur een digitaal infomoment met een chatsessie waar jullie vragen ook meteen worden beantwoord.

Klik hier om u in te schrijven voor onze digitale infosessie.

 

Inschrijven

De inschrijvingen zullen digitaal verlopen. Wie wil inschrijven, zal dat via onze site kunnen doen. De school neemt nadien contact op met de ouders voor een eerste kennismaking en om de inschrijving te vervolledigen.

Inschrijven kan vanaf 1 februari tot 26 februari 2021, maar enkel voor leerlingen met voorrang: kinderen van personeelsleden of broers en zussen van leerlingen die al schoollopen in het Óscar Romerocollege, kunnen zich dan al digitaal inschrijven.

Vanaf 1 maart 2021 kunnen alle leerlingen inschrijven via de schoolsite.

 

OPENDAG 2021: zaterdag 8 mei 2021

We hopen om jullie op onze opendag ook echt te mogen ontvangen op onze school.

Voorlopig voorzien we enkel een digitale OPENDAG op zaterdag 8 mei met een digitale rondleiding, proeflessen en infomomenten over de laptopklassen, de visie en het studieaanbod van de school. Meer info hierover en mogelijkheid tot inschrijven vinden jullie vanaf maart op de schoolsite.

We zullen echt alles op alles zetten om jullie ook echt rond te leiden op de school zodra wij ouders op de school mogen ontvangen. Volg de site voor de meeste actuele evoluties.

 

Nog andere vragen of hulp nodig bij het digitaal inschrijven? Neem contact op met de school op 052/69 01 40 of via info.eerstegraad@romerocollege.be