ColORC Run

Op 23 november vond de heuse ColORC Run van het Óscar Romerocollege plaats ten voordele van Rode Neuzen Dag. Dit jaar wordt er overal in Vlaanderen aan “fun-raising” gedaan om betere zorg te kunnen voorzien voor jongeren met psychische problemen.
 
Ook onze school wou zijn steentje bijdragen en organiseerde een color run. Alle domeinen werkten mee om het project in goede banen te leiden en het resultaat mocht er zijn: eet- en drinkstandjes met onder andere chocomelk, cake en hotdogs, muziek voorzien door lokale dj’s, verfpoeder om wat leven in de brouwerij te brengen en uiteraard heel wat enthousiaste leerlingen die zich lieten sponsoren om rondjes op de Tragel te lopen. De opbrengsten hiervan zullen integraal naar Rode Neuzen Dag gaan.
 
Dat alles had nooit zo vlot kunnen verlopen zonder de inzet van menig leraar, leerling en sponsor. Daarom bedanken wij graag ook de volgende instanties die via deze weg ook Rode Neuzen Dag wilden steunen: Veldeman bvba voor het verfpoeder, Delhaize om flesjes water te voorzien voor de sportievelingen,  Polar Benelux voor de startboog, een anonieme schenker om een gezonde snack te voorzien en EMS Oost-Vlaanderen voor hun hulppost.
 
Eén ding is zeker: deze eerste editie werd een zonnige, muzikale, sportieve én kleurrijke namiddag die voor herhaling vatbaar is!Foto's: Koen en Daan Van Cauwenberge

Bekijk de foto's