Inschrijven nieuwe leerling 2de - 7de jaar

De online inschrijvingen zijn momenteel afgesloten met uitzondering van leerlingen voor het deeltijds beroepsonderwijs (Centrum Leren en Werken).

Leerlingen van andere scholen die zich (na de examens van Kerstmis 2020) in onze school wensen in te schrijven, sturen daarvoor een mail naar de betrokken domeindirectie. De adressen vindt u op onze site.

 

Wat na de inschrijving online?

Na de digitale inschrijving van de nieuwe leerling zal een medewerker van de school u binnen de week telefonisch contacteren om de inschrijving verder af te handelen.

Om de inschrijving daarna definitief te maken, hebben we ook een aantal belangrijke documenten nodig, nl. het attest van het schooljaar 2019-2020, een kopie van de identiteitskaart, het eventuele rapport. We verwachten die documenten op school in de eerste week van juli en laten u nog weten hoe u deze documenten kan bezorgen, afhankelijk van de evolutie in de coronamaatregelen.

 

Studierichting kiezen

Klik hier voor een overzicht van al onze studierichtingen. U kunt u ook in het verticale linkermenu op de gewenste domeinschool klikken en daarna op Studieaanbod in het horizontale menu om te weten te komen welke richtingen iedere domeinschool precies aanbiedt.

Klik hier voor presentaties over wat je kunt studeren in het tweede jaar op onze school.

Klik hier voor presentaties over over wat je kunt studeren in de tweede en in de derde graad op onze school.

Vanaf volgend schooljaar bieden we ook duale opleidingen aan. Deze opleidingen zijn een combinatie van werken en leren op school. Klik hier voor een overzicht van deze nieuwe opleidingen.

 

 

In geval van problemen

Slaagt u er niet om de inschrijving online in orde te brengen, dan kan u ons ook via mail contacteren op algemene.directie@romerocollege.be. We bellen u dan op om de inschrijving in orde te maken.

 

Het inschrijfformulier (PAS VANAF MAANDAG 25 mei 2020 10:00)

Privacywetgeving:  Klik hier om te lezen hoe wij als school met deze vertrouwelijke gegevens zullen omgaan.