Kom Op Tegen Kanker

Burn-out voor beginners
Voorstelling van Arnout Van den Bossche t.v.v. Kom op tegen Kanker
Donderdag 28 februari 2019 om 20.00 uur in zaal Belgica in Dendermonde

Wellicht herinneren jullie zich nog dat onze school vorig jaar voor het eerst zijn opwachting maakte bij de 1000 km Trappen Tegen Kanker. We slaagden er toen in om twee teams samen te stellen van elk acht personeelsleden / leerlingen en een bedrag te verzamelen van 10 000 euro. Het werd een succes!

Dit schooljaar leggen we de lat nog hoger: we willen drie teams laten starten en we gaan dus voor 15 000 euro… Dat betekent meer collega’s en leerlingen motiveren, maar ook meer geld in het laatje brengen. Onze eerste activiteit is er dan ook bal op: comedian Arnout van den Bossche geeft in CC Belgica een voorstelling van zijn laatste show Burn-out voor beginners.

Uit zijn promotekst:

Arnout: "Ik wil aantonen dat humor en zelfrelativering op het werk heel belangrijk zijn om het vol te houden. En het werkt, want na mijn try-out optredens komen mensen mij bedanken omdat ze nog eens goed hebben kunnen lachen met hun dagelijkse ellende op het werk."

Hou je niet van platte of schofferende humor, maar heb je het liever verfijnd en subtiel? Dan is deze voorstelling echt iets voor jou. Arnout Van den Bossche verrast met interactieve en herkenbare observatiehumor waaraan je samen met je vrienden en collega’s nog vaak zal terugdenken.

Ideaal dus voor de gezondheid en de teller van onze wielerploegen. Aarzel niet en spreek mensen uit je kennissenkring aan om mee te gaan.

De kaarten kosten 20,00 euro per persoon en kunnen hier besteld worden.