Ontbijt Kom op tegen Kanker

Zoals u misschien al hebt vernomen fietst ons ORC-team in 2019 voor de tweede keer mee met de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Om aan onze 15 000 euro startgeld te geraken organiseren wij op zondag 28 april 2019 ons tweede gezond ontbijt. Wie wenst kan aansluitend deelnemen aan een wandeltocht. Tijdens de kortere tocht(en) voorzien we aangepaste opdrachten voor de kinderen.

Onze actie blijft niet onopgemerkt in de media. Klik hier om een nieuwsbericht in Het Laatste Nieuws te lezen.

Het ontbijt vindt plaats in de refters van het Óscar Romerocollege, domein T & EW, ingang Noordlaan, Dendermonde. Er is parkeermogelijkheid op de Noordlaan, parking kazerne en op de grote speelplaats inrit Noordlaan.

U kan zich aanmelden voor het ontbijt vanaf 8.00 uur tot 11.00 uur. De kostprijs bedraagt 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen tot 12 jaar.

Indien u wenst kan u ook een ontbijtpakket bestellen om zelf af te halen op school of om thuis te laten bezorgen. Voor een thuisbezorging vragen we een kleine meerprijs van 3 euro. De andere prijzen blijven identiek.

U kan zich HIER inschrijven tot 24 april voor het ontbijt en eventueel de wandeling.

Daarnaast stort u het totale bedrag op het rekeningnummer BE95 4428 5039 2158 met de uitdrukkelijke vermelding van uw naam + ontbijt.

 We hopen dat we kunnen rekenen op uw steun. Het wordt een lekkere en gezellige activiteit met familie en vrienden van het Óscar Romerocollege.

 Bovendien geeft u de fietsende leerlingen en leerkrachten een duwtje in de rug zodat ze het startgeld van 15 000 euro voor Kom op tegen Kanker kunnen verzamelen.

Dit bedrag wordt integraal gebruikt voor de financiering van wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker.

We kijken uit naar uw aanwezigheid op zondag 28 april.