Inschrijven schooljaar 2020-2021 (enkel nieuwe leerlingen)

De coronaperikelen hebben ons genoodzaakt de werkwijze van de inschrijvingen bij te sturen voor het schooljaar 2020-2021.

Omdat fysieke inschrijvingen niet mogelijk zijn, schakelen wij over naar digitale inschrijvingen. U kunt uw zoon of dochter inschrijven als nieuwe leerling voor de kleuterschool of de lagere school van onze verschillende campussen vanaf 26 mei met het onderstaande formulier. Inschrijven via de site is dus enkel mogelijk voor wie van een andere school komt of voor wie een nieuwe leerling op onze school is.  

 

Na de inschrijving

Na de digitale inschrijving zal een van onze medewerkers telefonisch contact opnemen om de inschrijving te finaliseren.

Om de inschrijving definitief te maken hebben we ook een identiteitsbewijs van uw kind nodig (kopie identiteitskaart of kids-id of isi-kaart) en een handtekening.

Gelieve hiervoor persoonlijk langs te komen:

-          Van woensdag 1/07 tot en met dinsdag 7/07 van 9.00u tot 12.00u

-          Van maandag 24/08 tot en met vrijdag 28/08 van 9.00u tot 12.00u

Nog vragen of hulp nodig bij het digitaal inschrijven? Neem contact op met de school op 052 22 28 16 of via basisschool@romerocollege.be

Vergeet op het einde niet op "Indienen" te klikken. Na de inschrijving online zullen we de komende weken contact met u opnemen.

 

Klik hier voor ons schoolreglement en ons pedagogisch project. U kunt enkel uw kind inschrijven indien u daarmee akkoord gaat.

Privacywetgeving:  Klik hier om te lezen hoe wij als school met deze vertrouwelijke gegevens zullen omgaan.

 

Het inschrijfformulier

U vindt de link naar het pedagogisch project en het schoolreglement van onze school bovenaan dit inschrijfformulier.