Nieuwsbrief Januari 2016

 Beste Ouders,

 

Ik wens jullie allen in naam van het hele team een fantastisch 2016 toe met alle goede wensen. Met stip op de eerste plaats voor allen een goede gezondheid. Al de rest volgt dan wel vanzelf!

Bij een nieuw jaar horen ook goede voornemens. Ons goed voornemen blijft om uw kind(-eren) met alle goede zorgen te blijven omringen en zo elk kind te helpen om verder te blijven groeien en klaar te geraken voor hun toekomst in de grote wereld na Het Laar.

Graag zou ik ook voor jullie een suggestie willen doen voor een goed voornemen voor het komende jaar: ‘in 2016 elke schooldag tijdig naar school komen’.

Een prachtig voornemen! De laatkomers verstoren telkens opnieuw de lessen en dit brengt heel wat tijdverlies met zich mee.

Ook zou ik willen vragen om na schooltijd buiten aan de poort te blijven wachten op uw schat(-jes) en niet de speelplaats op te komen. Zo kunnen wij aan de poort veel beter het overzicht bewaren, wat de veiligheid zeker ten goede komt.

Het Laar heeft ook fantastische nieuwjaarsgeschenken ontvangen. Niet van een meter of peter, maar wel van de Vriendenkring. Wij hebben 6 nieuwe valmatten gekregen voor het kiné-lokaal en er werden ook reeds 6 tablets besteld. Een dikke dankjewel Vriendenkring!

Een terugblik op 2015 toont me een heleboel leuke activiteiten op Het Laar. Met op het einde van het jaar een zeer gezellige en leuke kerstmarkt. Foto’s van activiteiten in 2015, maar ook van toekomstige activiteiten in 2016 zijn terug te vinden op onze facebookpagina ‘BuBao Het Laar- Oscar Romerocollege’.

 

Even reeds vooruitblikken naar de volgende maand: donderdag 4 februari is het oudercontact. Daar kan u met de leerkrachten, ortho’s en paramedici (logo, ergo, kiné) bespreken wat uw kind(-eren) allemaal heeft/hebben bijgeleerd en uitgespookt. Wij hopen u daar allen te mogen begroeten.

 

JANUARI 2016
  voormiddagNamiddag
Vr1 jan 16Nieuwjaar 
Woe6 jan 16Medisch onderzoek Giraffen en KangoeroesDircom 3 koningen
Vr8 jan 16Dag observatie stagiairs OdiseeVerjaardag Cheime (Leeuwen)Voorstelling nieuwe maandstoel
Za9 jan 16Verjaardag juf Marieke 
Ma11 jan 16Start klassenraden 
Do14 jan 16Nascholing juf Katrien 
Vr15 jan 16Nascholing juf KatrienWerken aan de maandstoel
Ma18 jan 16Reflectiegroep profs 
Di19 jan 16Verjaardag Bajram (Wasberen)kernteam
Woe20 jan 16Dircom 
Do21 jan 16Nascholing ortho’s 
Vr22 jan 16CODIVerjaardag juf Els
Di26 jan 16 PV + nieuwjaarsreceptie sponsors
Woe27 jan 16Verjaardag Mika (Reigers) en Sita (Panters) 
Do28 jan 16 Gedichtendag
Vr29 jan 16Algemene directievergadering BuBaoSoepdag (Wasberen en Zwaluwen)TentoonstoellingEinde klassenraden

 

Hartelijke groeten,

Mr Koen