Campus Centrum

Bezoek aan het AC van onze stad.

Woensdag 25 oktober 2017 bracht het 4de leerjaar A een bezoek aan het administratief centrum. We werden enthousiast onthaald op de verschillende diensten. Als leuk extraatje konden we zelfs de burgemeester persoonlijk ontmoeten. 
Het was een leerrijke namiddag !

 

Klik hier voor de foto's

 

 

Lees meer

Bastion VIII en het derde leerjaar

Willen jullie weten hoe slim de natuur is? Dan moeten jullie zeker Bastion VIII bezoeken! We leerden er hoe planten hun zaden verspreiden. Via de wind, al drijvend op het water, klevend aan de vacht van een dier. Er zijn ook heel veel vruchten die worden opgegeten en waarvan de zaadjes nadien op een andere plaats worden uitgescheiden. Of soms leggen dieren zoals de eekhoorn een voorraad aan en vergeten ze waar ze hun nootjes gelegd hebben. Dat mochten we aan den lijve ondervinden :-). Een zestal leerlingen vonden hun eikel niet terug!

Lees meer

Jaarmarkt 2017

Ze lieten op zich wachten, maar hier zijn enkele foto's van wat onze jaarmarkt 2017 was.

Het werd net zoals onze vorige edities een kopen en verkopen van speelgoed waar kinderen mee uitgespeeld waren.

Klik hier voor de foto's

Lees meer

Voorleesweek

In de week van 18 tot 24 november was het voorleesweek. Dank je wel, juf Elies, voor het super spannende en grappige verhaal over Ridder Rembert en de draak van Smórdok door Marc de Bel. We hebben er echt van genoten en onze juf is er zeker van dat enkelen meteen op zoek gaan naar het boek.

Klik hier voor enkele foto's uit 3C

 

Lees meer

Pagina's