Dag van de Moderne Vreemde Talen

Vandaag organiseerde het domein Economie & IT een Moderne Vreemde Talendag voor de derde graad. De leerlingen konden 1 workshop kiezen uit 3 luiken: cultureel, ludiek en intelligent. Een team van vliegende reporters nam overal een kijkje, zorgde voor foto's en filmde de leerlingen in actie. Tijdens het slotmoment konden alle leerlingen genieten van hetgeen overdag gebakken was tijdens de culinaire workshop en kregen ze voor het eerst videofragmenten van de verschillende workshops te zien.

Via deze link: http://dmvt.biib.be kan u zien en lezen wat de reporters aan informatie vergaarden. (De website zal in de komende dagen nog verder aangepast en uitgebreid worden. Breng hem dus zeker later ook nog eens een bezoekje.)

Bedankt aan Marijke Rombaut (leerkracht Engels-Duits) en Lieven Afschrift (leerkracht Nederlands-Engels) voor de schitterende organisatie!

Een speciaal woord van dank ook voor Niels de Coninck en Michiel Verhaegen (resp. leerling uit 6 ITN en 5 ITN) voor het maken van de website en het verwerken van het beeldmateriaal.

Bekijk de foto's