Expeditie Romero

Donderdag 21 september was een spannende ochtend voor de vijfdejaars van het Domein Economie & IT. Hun klastitularis wachtte hen op aan een vertrekpunt vanwaar een mysterieuze tocht begon, bestemming onbekend aan de hand van coördinaten.

Toen alle groepen het eindpunt bereikt hadden, was het tijd voor een welverdiende picknick op een zonovergoten terrein. Er was immers energie nodig om de opdrachten van de namiddag tot een goed einde te brengen. Zelf tenten opzetten was nog maar het begin … Vervolgens werden de klassen uitgedaagd met allerlei opdrachten om op deze manier via het fictieve geld "Romero’s" ingrediënten en materiaal te verzamelen om avondeten klaar te maken. Het waren stuk voor stuk topteams want ’s avonds werd er gesmuld van de heerlijke maaltijden.

De leerlingen kregen de keuze uit verschillende avondactiviteiten waarbij er voor ieder wat wils was (van rustige tot swingende mogelijkheden). Na een mooie zaklampentocht, was het tijd voor een verdiende nachtrust.

De volgende dag werden de tenten afgebroken en werden er heel wat teambuildingsactiviteiten gespeeld. Kers op de taart was de spectaculaire deathride en muurklimmen waarna we moe maar tevreden terugkeerden naar Dendermonde.

Bekijk de foto's