Nieuws

Zilver voor onze volleymeisjes!

Onze volleymeisjes hebben op het provinciale finaletornooi in Gent een schitterende zilveren plak uit de brand gesleept.

Ze wonnen van OLV Zottegem en Don Bosco Zwijnaarde, maar moesten hun meerdere erkennen in Sint-Jozefscollege Sint-Niklaas.

We zijn bijzonder trots op de speelsters die onze schoolkleuren met brio verdedigden.

Dank Gitte, Judith, Tine, Maren, Kaat, Lisa, Yenna en Emma! Proficiat ook aan de begeleiders.

Met dank aan coach Sven Van der Linden voor dit bericht en de foto.

Lees meer

Bedrijfsbezoek Coca-Cola

Op donderdag 24 oktober gingen 3 Economie A1, A2 en B op excursie voor het vak economie.
Eerst bezochten ze de fabriek van Coca-Cola in Willebroek. Hier kregen ze een rondleiding in de productie en maakten ze kennis met de productielijn, het marketingbeleid en de manier waarop Coca-Cola aan maatschappelijk verantwoord ondernemen doet.

Lees meer

Dag van de jeugdbeweging

Op vrijdag 18 oktober, de dag van de jeugdbeweging, trakteerde de leerlingenraad van campus Van Duyse (EC&IT / W&M) alle leerlingen in uniform op chocomelk en een koffiekoek tijdens de voormiddagpauze.

's Middags werd er op de speelplaats muziek voorzien en een fotobooth geïnstalleerd die heel wat mooie beelden opleverde.

Dank aan Kristof Vande Velde voor de foto's en dank aan de leerlingenraad voor het leuke initiatief.

 

Lees meer

Klasbuilding 5 OROL

Voor 5OROL was woensdag 16 oktober een uitgelezen kans om elkaar beter te leren kennen met een spel en een gezamenlijk keuken- en tafelmoment.

Iedereen bracht een gerechtje mee en dat zorgde voor een gezellige en gevarieerde lunch.

Eindigen deden we met elkaar complimenten te geven en uit te spreken wat we in elkaar waarderen. Het was een ideale gelegenheid om te bouwen aan een goede klassfeer.

Dank aan Bruno Sacré voor het verslag en de foto's. 

Lees meer

Fietsproject in 3 en 4 OR

Vrijdag 18 oktober kwam Bike Service Pieters langs bij 3 en 4 OR om informatie te geven over de fiets.

Na een quiz en uitleg over het onderhoud van een fiets maakten de leerlingen kennis met de elektrische fiets. De leerlingen konden ervaren hoe het was om te rijden met een elektrische fiets. Via een behendigheidsparcours dat ze in de kortst mogelijke tijd moesten afleggen, leerden ze ook de elektrische step kennen. De winnaar van dit parcours werd beloond met een medaille!

Dank aan Bruno Sacré voor het verslag en de foto's.

Lees meer

Pagina's