Nieuws

Inschrijvingen en opendag van onze school

We houden op zaterdag 25 paril 2020 een digitale openschooldag met een virtuele rondleiding in de school en de mogelijkheid om onze infomomenten van thuis uit te volgen. De school zal niet open zijn, maar we proberen jullie vanop afstand zoveel mogelijk de ziel van de school mee te geven. 
 
Nu vrijdag zullen de nieuwe manier en momenten van inschrijvingen op de schoolsite bekendmaken. Bedankt voor uw geduld.
Lees meer

Kampioenschap Zwemmen in Brugge

Op woensdag 4 maart gingen tien leerlingen van onze school naar het kampioenschap zwemmen in Brugge. We willen de leerlingen die hieraan mee deden enorm bedanken. Jullie deden het allemaal TOP en dat misschien zelfs dankzij de nieuwe badmutsen van de school, of misschien ook niet.

We behaalden maar liefst 5 gouden medailles en twee zilveren medailles!

Van harte proficiat met jullie prestaties!

Lees meer

Toneelvoorstelling ‘Armandus de Zoveelste’

Met trots kondigen wij de schoolvoorstelling van de eerste graad aan.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2020 brengen de leerlingen van de eerste graad de voorstelling ‘Armandus de Zoveelste’. De regie is in handen van Leen Roels, oud-leerling van de school en ondertussen toch een min of meer bekende Dendermondenaar.

De feestzaal van campus Van Duyse wordt begin maart omgetoverd tot een theaterzaal waar ons klein en al wat groter talent het beste van zichzelf zal laten zien. Nemen jullie je agenda erbij en reserveren jullie alvast één van deze data?

Lees meer

Skireis eerste graad - HLN

Met 135 leerlingen en 20 begeleiders vertrok de eerste graad van het Oscar Romerocollege van Dendermonde vrijdagavond naar het skigebied Speikboden, in Zuid-Tirol in Italië. Maar dat deden ze niet alleen. Omdat de jaarlijkse skireis aan de vijfde editie toe was, werd een bijzonder thema gekozen. En hoe kan het ook anders in dit Ros Beiaardjaar dat voor het thema van ’t Peirt en de ommegang gekozen werd. Op de De Bruynkaai, waar alle skiërs verzamelden voor vertrek, vond vrijdagavond dan ook een mini Ros Beiaard-ommegang plaats.

Lees meer

MINIVOETBAL MINIEMEN - 1ste ronde jongens – 29/01/2020

Onze schoolploeg minivoetbal wint overtuigend zijn 1ste ronde. De tegenstanders werden vlotjes huiswaarts gestuurd. We wonnen tegen Edugo “De Toren” Lochristie, Heilige Familie Sint-Niklaas en Broeders Bio en Sport Sint-Niklaas.

Dikke proficiat aan alle spelers: Milan Poppe (1SPWE), Isaa Mayokenda (1SPWE), Mats De Russcher (2GL), Maxim D’Houwer (2LB), Alexandre Cardon (2MD) en Koray Öztürk (2MD).

Begeleiding: Dirk Van Nieuwenhuyze, Wim Waegeman en Pieter van Uytvange.

Met dank aan Dhr. Dimitri Steels voor dit sportief bericht.

Lees meer

Pagina's