Nieuws

Pastoraal einde van het jaar

De leerlingen van het eerste jaar kregen als afscheid vrijdag een mooie viering in de kapel van Campus Van Duyse. Ze lieten per klas een ballon op met een mooie Romerowens.

Lees meer

Afscheid van het tweede jaar met Romerokermis

Onze tweedejaars namen donderdag 29 juni afscheid van Campus Noordlaan met een plechtig moment in de kerk en daarna vierden ze de overstap naar de tweede graad met een heuse Romerokermis.

Bedankt Annemie De Smet voor de foto's!

Lees meer

Kermisattracties in 2 moderne

In 2 moderne a en b eindigden ze de lessen techniek met een project. Ze ontwierpen in groepjes een pretparkattractie.

Bedankt Karl Korte voor de foto's!

Lees meer

Projectdagen 1B

We sloten het schooljaar op een aangename manier af met de leerlingen van alle 1B klassen. De zon was van de partij tijdens onze namiddag sport en spel. Op het programma: baseball, Kubb, Mölkky (een Fins werpspel), frisbee en voetbal. Dankjewel fotograaf Vicky De Swaef!

 

Lees meer

GEWONNEN ! PRIJSUITREIKING WEDSTRIJD BLOEMENCORSO 2017

De opdracht van het bloemencorsocomité was:"Ontwerp één wagen per continent. Een wagen waar dieren, gebouwen, stijlen en menselijke figuren centraal staan. De wagen zou zonder enige uitleg het continent moeten kunnen uitstralen." In het corso "Continenten" zouden de wagens opgebouwd worden rond drie basiselementen : Mens - Dier - Stijl. Deze uitdaging gingen een aantal leerlingen van het Óscar Romerocollege aan. En of ze het goed deden!

De genomineerden waren:

Lees meer

Pagina's