Nieuws

Toneelvoorstelling ‘Armandus de Zoveelste’

Met trots kondigen wij de schoolvoorstelling van de eerste graad aan.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2020 brengen de leerlingen van de eerste graad de voorstelling ‘Armandus de Zoveelste’. De regie is in handen van Leen Roels, oud-leerling van de school en ondertussen toch een min of meer bekende Dendermondenaar.

De feestzaal van campus Van Duyse wordt begin maart omgetoverd tot een theaterzaal waar ons klein en al wat groter talent het beste van zichzelf zal laten zien. Nemen jullie je agenda erbij en reserveren jullie alvast één van deze data?

Lees meer

MINIVOETBAL MINIEMEN - 1ste ronde jongens – 29/01/2020

Onze schoolploeg minivoetbal wint overtuigend zijn 1ste ronde. De tegenstanders werden vlotjes huiswaarts gestuurd. We wonnen tegen Edugo “De Toren” Lochristie, Heilige Familie Sint-Niklaas en Broeders Bio en Sport Sint-Niklaas.

Dikke proficiat aan alle spelers: Milan Poppe (1SPWE), Isaa Mayokenda (1SPWE), Mats De Russcher (2GL), Maxim D’Houwer (2LB), Alexandre Cardon (2MD) en Koray Öztürk (2MD).

Begeleiding: Dirk Van Nieuwenhuyze, Wim Waegeman en Pieter van Uytvange.

Met dank aan Dhr. Dimitri Steels voor dit sportief bericht.

Lees meer

MOEV atletiek indoor

Woensdag 29/01 waren de atleten van de eerste graad paraat voor de MOEV indoor wedstrijd in de topsporthal te Gent. We mogen weer trots terug kijken naar een leuke namiddag atletiek.

Lees meer

Laat je zien!

Laat je zien!

Vanaf 20 januari voeren we in het Óscar Romerocollege actie voor een betere zichtbaarheid van fietsers en voetgangers in het verkeer.

Hoewel de dagen stilaan beginnen te lengen, wil de school toch graag de aandacht vestigen op het belang van gezien te worden in het verkeer. Ook de leerlingen werkten hierrond al in het vak ‘Mens en Samenleving’ tijdens het project rond een veilige schoolomgeving. De actie tijdens de komende weken is hiervan dus een verderzetting.

Lees meer

Beroependag

Vandaag namen ouders de rol van lesgever op.  Zij  maakten onze  tweedejaars  warm voor hun beroep. Cardioloog, preventieadviseur, treinbegeleider, onderwijs, bedrijfsleider, ingenieur, brandweer, politie, verzorgster, ondersteunersnetwerk...  kwamen voor de klas te staan. Een leerrijke activiteit en een toffe samenwerking met onze ouders!

Lees meer

Pagina's