Dikketruiendag 12 februari 2019

Ook de leerlingen van de eerste graad deden mee met Dikketruiendag. Ze konden tijdens de middagpauze genieten van overheerlijke soep. Hiervoor brachten ze een eigen herbruikbare soepbeker mee.

Ook ging er een super spannende klassenwedstrijd op het theaterplein door. Verschillende klassen moedigden vooraf een leerkracht of een directeur aan om voor hun klas aan de wedstrijd deel te nemen. De leerlingen kregen de nodige tijd om de door hen gekozen persoon met verschillende winterse kledingstukken en accessoires aan te kleden. Hierna volgde een showmoment en werden de extra kledingstukken één voor één uitgedaan en geteld. Wie de meeste extra kledingstukken aanhad, won de wedstrijd.

Een dikke proficiat aan mevrouw Philips en 1 Me die dit jaar de klassenwedstrijd wonnen. Mevrouw had meer dan 86 kledingstukken aan, de optimisten onder hen maakten zelfs gewag van meer dan 100 kledingstukken.

Tevens ook een welgemeende dank aan mevrouw De Keyser, mevrouw Van de Maele, mevrouw De Batselier, mevrouw Michem en meneer Beke voor jullie enthousiasme tijdens de wedstrijd.

Met dank aan het MOS/GOS-team eerste graad voor de organisatie!

Bekijk de foto's