Algemeen

Inschrijfvoormiddag kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie organiseren we een inschrijfvoormiddag voor mogelijke nieuwe instromers. Die zal plaatsvinden op vrijdag 6 januari van 9u tot 12u in de nieuwbouw op de campus Nachtegaal (Noordlaan 51).

Lees meer

Schoolboeken bestellen

Onze domeinscholen werken samen met de firma Iddink voor onze schoolboeken. Ga hiervoor naar de site https://www.iddink.be waar je een persoonlijke account dient aan te maken. Hierbij zal Iddink een schoolcode vragen.

Hier is de lijst met de schoolcodes van onze verschillende domeinscholen:

Lees meer
Erna Van Dijck

Rondrijden voor het goede doel

Tijdens een recent publieksevenement met de sponsors en vertegenwoordigers van De Tondeldoos en Het Laar kreeg het Óscar Romerocollege de sleutels overhandigd van een gesponsorde bestelwagen, waarmee onze technische diensten opnieuw 4 jaar interventies kunnen doen op alle campussen.  Onder de sponsors bevinden zich o.a. vele oud-leerlingen van de school, die op deze manier iets willen terugdoen voor hun “oude” school.  Ook de organisator van het hele gebeuren, de heer Wim Ivens, blikt met een goed gevoel terug op zijn schooltijd in Dendermonde.

Lees meer

Sponsors

Om de links van de logo's te openen moet je "Openen in een nieuw venster kiezen.

 

Kalender

Juni 2016 (proefversie)

 

Vrij 2 juni 2017Eerste GraadEconomie en IT

Talen en Exacte
Wetenschappen

Openschooldag in foto (1/2)

Op zondag 23 april vond onze openschooldag plaats met heel wat open klassen, demonstraties, infomomenten en activiteiten waarmee we onze school aan het grote publiek voorstelden.

Hier is een album met sfeerfoto's met dank aan Bruno Van den Bussche en aan Jan De Swaef.

Lees meer

Openschooldag in foto's (2/2)

Op zondag 23 april vond onze openschooldag plaats met heel wat open klassen, demonstraties, infomomenten en activiteiten waarmee we onze school aan het grote publiek voorstelden.

Hier is een tweede album met sfeerfoto's met dank aan Annelies Mortier.

Lees meer

CLIL

Vanaf volgend schooljaar bieden we CLIL aan. CLIL is een letterwoord dat staat voor Content and Language Integrated Learning. Het is een lesmethodiek waarbij een bepaald zaakvak (bv. aardrijkskunde of geschiedenis) in een vreemde taal onderwezen wordt. De leerling kan vrij voor dit aanbod kiezen. Het is m.a.w. geen verplichting.

Lees meer
svs

Open Dag 23 april

Op zondag 23 april vond onze opendag plaats. Dit was het programma.  

Klik hier voor de folder.

 

SECUNDAIR ONDERWIJS

10.30 uur Eucharistieviering in de kapel (campus Noordlaan)

11.30 uur – 14.30 uur

* Restaurant met uitgebreid koud en warm buffet

op campus Noordlaan

 

 

* Barbecue

op campus Van Winckel - Techniek & engineering

Lees meer

Pagina's