Campus Noordlaan

Inschrijven schooljaar 2020-2021 (enkel nieuwe leerlingen)

De coronaperikelen hebben ons genoodzaakt de werkwijze van de inschrijvingen bij te sturen voor het schooljaar 2020-2021.

Omdat fysieke inschrijvingen niet mogelijk zijn, schakelen wij over naar digitale inschrijvingen. U kunt uw zoon of dochter inschrijven als nieuwe leerling voor de kleuterschool of de lagere school van onze verschillende campussen vanaf 26 mei met het onderstaande formulier. Inschrijven via de site is dus enkel mogelijk voor wie van een andere school komt of voor wie een nieuwe leerling op onze school is.  

 

Lees meer

Met de hond in de klas!

Juf Anne van 1B en juf Ann Gregoor die voor de klas van 5B staat, brengen elke woensdag hun hond mee naar de klas. 
We moeten toegeven, er waren in het begin wat twijfels, maar ondertussen zijn we al enkele maanden verder en hebben deze twee juffen zelfs de pers weten te strikken.
Nele Dooms en Geert De Rycke maakten er een mooie reportage van.

Klik hier voor de reportage. 

Lees meer

5B naar Puyenbroeck

De opbrengst van onze wafelverkoop werd op dinsdag 18 december naar Domein Puyenbroeck gebracht door de leerlingen van 5B.
Met 165 van de 1849 dozen die werden verkocht, waren zij de klas met het meest aantal dozen op de teller.

Lees meer

Op zeeklas - deel 1!

Deze ochtend zijn we met het zesde leerjaar richting Oostduinkerke vertrokken. Het vertrek, een duinenspel en de jaarlijkse CasinoQuiz werden alvast met veel enthousiasme onthaald! We kijken al uit naar morgen.

- Foto's -

Lees meer

Op zeeklas - deel 2!

We hebben er alweer een fantastische dag opzitten. Een bezoek aan het visserijmuseum, stratego in de duinen en een plons in het subtropisch zwembad van Sunparks. 's Avonds was er keuze tussen een wandeling naar het strand, zout kleuren of werken aan de slotdans van de eindhappening. Voor ieder wat wils!

- Foto's -

Lees meer

Op zeeklas - deel 3!

Deze ochtend een fotozoektocht gehad. Met uitzondering van meester Jan heeft iedereen de juiste weg gevonden. Na een heerlijke maaltijd hebben we aan strandexploratie gedaan en kregen we bezoek van één van de vijftien overblijvende paardenvissers. Straks is er een laatstejaarsbal!

- Foto's -

Lees meer

Op zeeklas - deel 4!

Het heeft iets langer op zich laten wachten, maar de laatste reeks foto's is er. Het werd een fantastische week, met dank aan alle begeleiders voor de geleverde prestaties!

- Foto's -

Lees meer

Pagina's