Eerste Graad

Aanvragen informatiebrochure Eerste Graad

Vul het formulier onderaan in om onze informatiebrochure over de Eerste Graad te ontvangen. Dan sturen we die zo snel mogelijk op.

Privacywegeving: We gebruiken uw persoonlijke gegevens enkel om u informatie te bezorgen over onze school. Na de Open Dag zullen we deze gegevens wissen.

 

Lees meer

Dikketruiendag 12 februari 2019

Ook de leerlingen van de eerste graad deden mee met Dikketruiendag. Ze konden tijdens de middagpauze genieten van overheerlijke soep. Hiervoor brachten ze een eigen herbruikbare soepbeker mee.

Lees meer

Gedichtendag 1 OK

Ook in 1 OK  gingen de leerlingen aan de slag voor gedichtendag.  Ze bedachten met z'n allen elfjes, met als thema 'vrijheid'.  Ondertussen lieten ze ook in PO hun creatieve handen werken door het maken en versieren van de letters van het alfabet.  De gekozen elfjes hangen nu aan de muren in elk team van 1 OK.

Welkom om ze in het echt te komen bewonderen.

Bedankt aan alle leerkrachten van 1 OK die hieraan hebben meegewerkt.

Lees meer

MOEV Open Kampioenschap Atletiek Indoor

Woensdagnamiddag (30/01) namen onze leerlingen van de eerste graad deel aan de indoor atletiekmeeting in de Topsporthal in Gent.
We konden weer genieten van prachtige prestaties die werden uitgevoerd, met enkele podiumplaatsen en persoonlijke records.
 
Meisjes:
Emma Muyshondt 1STEMc (miniemen A)
- 60m - 9.14
- finale 60m - 9.07
- Hoogspringen 1.30
Ine Van Damme 2GL (miniemen B)
- 200m - 27.82 (3de plaats!)
- 60m - 8.56
- finale 60m - 8.52
Sita Steels 2Mb (miniemen B)
- 200m - 27.64 (2de plaats!)
Lees meer

Competitiezwemmen Sint-Niklaas

Op woensdag 9 januari deden een aantal leerlingen van de eerste tot en met de derde graad mee met competitiezwemmen in het zwembad in Sint-Niklaas. We keerden naar huis met maar liefst vier gouden medailles! 
 
Miniemen meisjes:
50m vrije slag: Laura Geerinckx: 38 seconden
50m vrije slag: Hinde Cool: 37 seconden
50m schoolslag: Liesl Geerinckx: 50 seconden
 
Cadetten meisjes:
50m vrije slag: Ine Vercauteren: 32 seconden
50m Vrije slag: Enid Cornelis: 28 seconden (GOUD)
 
Lees meer

Warmste Week met 1 STVb

Leerlingen uit 1 STV b gingen samen met hun leerkracht Ellen Rupus naar het domein van Puyenbroeck. Daar hebben ze aan de presentatrice van StuBru verteld over hun actie voor de Warmste Week t.v.v. de Tondeldoos. 1 STV b had namelijk een koekjesverkoop georganiseerd. Ze hadden thuis een heel weekend koekjes gebakken en die hebben ze tijdens het leerlingencontact op school verkocht. De opbrengt bedroeg 300 EUR.

We wensen de leerlingen van 1 STV b en hun leerkracht Ellen Rupus van harte proficiat met dit mooie initiatief!

Lees meer

Project SFEER 1 OK

Om de laatste schoolweek voor de kerstvakantie af te sluiten op een sfeervolle manier dompelden we onze leerlingen van 1 OK onder in het “project sfeer”.

Op dinsdag zijn we op uitstap geweest naar Aalst. Daar zijn we gaan schaatsen en naar de toneelvoorstelling Raya gaan kijken in het cultureel centrum De Werf.

Lees meer

MOEV VK veldloop Sint-Niklaas

Woensdagnamiddag (28/11) was onze ÓRC-delegatie van veldlopers, die geselecteerd waren op het provinciaal kampioenschap veldloop, paraat op het Vlaamse kampioenschap op het domein De Ster in Sint-Niklaas.
 
De regen hield onze atleten niet tegen om elk afzonderlijk een top prestatie neer te zetten.
We mogen ook supertrots zijn dat we een beker mee naar de school kunnen nemen. Onze meisjes cadetten A haalden de eerste plaats met het ploegenklassement.
 
Meisjes:
Emma Muyshondt (miniemen A) - 26ste plaats
Lees meer

Pagina's