Techniek en Engineering

7 CWM werkt mee aan Ros Beiaard 2020

Tijdens de maanden september tot december gaat het 7de jaar computergestuurde werktuigmachines op werkplekleren (les/werken met de leraar in een bedrijf), dit jaar voor de 10 keer bij Metaalwerken De Roos in Dendermonde.
 De leerlingen leren, naast de bedrijfscultuur, werken met verschillende materialen, machines en de laatste nieuwe technieken op vlak van plaatbewerking.
Computergestuurd plooien en laserwerk heeft binnenkort geen geheimen voor hen! 
Zo assisteren zij mee aan de toekomst van de stad met de rondgang van t'Ros Beiaard in 2020.

Lees meer

Teambuilding 3 TSO - BORNEM

Op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober gingen de 59 leerlingen van 3 TSO samen met hun 5 begeleiders per fiets op teambuilding richting Bornem. 

De eerste dag werden we 's middags verwacht op de terreinen van De Schorre in Bornem om te klimmen en te klauteren op een  spectaculaire klimtoren vanwaar een death ride de leerlingen terug naar beneden bracht. Andere leerlingen konden genieten van een heuse vlottentocht die voor sommigen eindigde met een frisse plons in het water...

Lees meer

Afscheid van 3 'reuze' Leerkrachten

Op vrijdag 20 september vonden de pensioensvieringen plaats van Piet Buyse, Luc Pauwels en Willy Van Wesemael.

Bij de start van het nieuwe schooljaar organiseerden het feestcomité en de leerlingen een 'mini-Katuit als verrassing voor onze 3 'reuze' leerkrachten.

 

Met dank voor foto's en montage door Bart Cool en Evi Stuer

Lees meer

Proclamatie

Op dinsdag 25 juni namen we afscheid van onze eindejaarsstudenten. Na verwelkoming vond de plechtige proclamatie plaats in het auditorium. Kato Callebaut (gekend van idool) zorgde voor de muzikale omlijsting. Jarni Tonnelier uit 7VI en Jitse De Smet uit 6 IW spraken namens de leerlingen het dankwoord uit. Ook werden de bijzondere prijzen uitgereikt. Daarna volgde een receptie en kon er gebruik gemaakt worden van onze fotobooth

We wensen onze eindejaars heel veel succes toe en we zullen hen missen.

Lees meer

Pagina's