Nieuws

Wielrennen op de weg in Zolder – SVS-kampioenschap op zaterdag 21 oktober 2017

The best ever: Wielrennen op de weg in Zolder – SVS-kampioenschap op zaterdag 21 oktober 2017
 
De voorlaatste zaterdag voor de herfstvakantie: opstaan om 6 uur, gietende regen op de snelweg  Brussel-Leuven-Hasselt-Zolder en koud. De terugkeer in de late namiddag: een klein warm herfstzonnetje op de autosnelweg, een vuile fiets in de koffer én een voldaan gevoel: Óscar Romero – well done!

Lees meer
Spaghettizwier

Spaghettizwier ProZA

Op vrijdag 10 november organiseren onze leerlingen van Proza8 (Project Zuid-Afrika) een spaghettizwier in de feestzaal van campus Noordlaan. In februari 2018 trekken 25 leerlingen naar onze partnerschool in Garsfontein in Zuid-Afrika in het kader van ons uitwisselingsproject.

Wilt u onze leerlingen steunen, dan ontvangen wij u graag op vrijdag 10 november. Om de bediening vlot te laten verlopen werken we in twee shiften. (18.00u. en 19.30u.)

Lees meer

Sportdag derdes De Ster

Op 29 september kozen enkele derdejaars voor een sportdag bij 'De Ster' in Sint-Niklaas.

Met dank aan Hannah Pinnoo voor de foto's.

Lees meer

Sportdag derdes Tragel

Op vrijdag 29 september hadden enkele derdejaars hun sportdag op de Tragel waar ze een waaier aan sportieve uitdagingen kregen.

Met dank aan Mieke Van de Maele voor de foto's.

Lees meer

Inschrijven Oud-leerlingendag Hemaco

Op 18 november 2017 vindt de jaarlijkse oud-leerlingendag plaats, waarop traditioneel de jubilarissen worden uitgenodigd die 10, 20, 25, 30, 40, 50 of 60 jaar geleden afstudeerden. Dit jaar nodigen we ook al de oud-leerlingen uit die nog maar 5 jaar geleden de deur achter zich dicht getrokken hebben. We nodigen u van harte uit om op deze oud-leerlingenavond aanwezig te zijn voor een gezellige babbel met oud-leerlingen en (ex-)collega’s.  Uit ervaring weten we dat de oud-leerlingen de aanwezigheid van hun vroegere leraren erg op prijs stellen. De receptie vangt aan om 18.30 u.

Lees meer

Pagina's