Inschrijven Oud-leerlingendag Hemaco

Op 18 november 2017 vindt de jaarlijkse oud-leerlingendag plaats, waarop traditioneel de jubilarissen worden uitgenodigd die 10, 20, 25, 30, 40, 50 of 60 jaar geleden afstudeerden. Dit jaar nodigen we ook al de oud-leerlingen uit die nog maar 5 jaar geleden de deur achter zich dicht getrokken hebben. We nodigen u van harte uit om op deze oud-leerlingenavond aanwezig te zijn voor een gezellige babbel met oud-leerlingen en (ex-)collega’s.  Uit ervaring weten we dat de oud-leerlingen de aanwezigheid van hun vroegere leraren erg op prijs stellen. De receptie vangt aan om 18.30 u. in de zaal onder de kapel.

Zoals de vorige jaren kiezen we voor een formule die het traditionele banket vervangt door een ‘culinaire markt’, waarbij we de oud-leerlingen jubilarissen in een lossere sfeer kunnen laten tafelen.  Ons cateringbedrijf Scolarest staat ook nu weer in voor het feestelijke buffet.

 

OUD – LEERLINGENDAG

 

Zaterdag 18 november 2017

 

Programma:

 18.30 u.: Aperitief (zaal   onder de kapel)

               (toegang  via Noordlaan)

 19.30 u.: Feestelijk   buffet

 Prijs: 35 €   per persoon

(dranken aan tafel niet inbegrepen)

 

 

 

Feestelijk Buffet

Koud buffet (vis & vlees) met saladbar en broodjesassortiment

*

Warm buffet met aangepaste garnituren

Vegetarische   schotel

*

Waaier van desserten

*

Koffie   en thee

 

Aan de oud-leerlingen vragen we €35 voor deelname aan de avond.  

U kunt zich inschrijven met het onderstaande formulier en door overschrijving van het bedrag (resp. 1 of 2 personen) op rekeningnummer IBAN BE95 4428 5039 2158 van vzw Óscar Romerocollege, Kerkstraat 60, 9200 Dendermonde, en dit vóór 10 november 2017. 

Uw inschrijving wordt pas definitief na overschrijving. Gelieve op de overschrijving onder de rubriek “mededeling” duidelijk uw gegevens te vermelden: familienaam en voornaam van de jubilant, klas en jaar van afstuderen en aantal personen. Vb. ANNEMANS JOS –  LWIS 1970 – 2P

De kostprijs voor het buffet bedraagt €35.