Nieuws

BEZOEK ACTA BEDRIJF OPLEIDINGSCENTRUM IN BRASSCHAAT

Op maandag 7 mei brachten de leerlingen van 6EM onder leiding van hun leerkracht mechanica (Dhr. Vansever) een bezoek aan het bedrijf opleidingscentrum ACTA te Brasschaat.

In de didactische ruimte konden de leerlingen in een simulatie bedrijfsopstelling van een pompcircuit de pompen correct opstarten en instellen.
Tevens dienden de leerlingen zoals onderhoudstechniekers foutdetectie te doen en gesimuleerde problemen via aangepaste regelingen op te lossen.

Lees meer
Grohe trailer

Ontvangst van 1000 euro voor Grohe materiaal

Leerlingen van 6CV bezochten vorige week “de Grohe-trailer”. Dit is een volledig openschuifbare trailer, inclusief dakterras, ingericht met Grohe materialen (keukenkranen, douchekranen ,wastafelkranen,…)

Na deze infosessie mochten we cheque van 1000 euro in ontvangst nemen. Een budget dat kunnen spenderen om materialen aan te kopen uit hun Grohe cataloog.

 https://www.grohe.be/nl_be/

Lees meer
Zeemachtbasis Zeebrugge

BEZOEK ZEEMACHTBASIS ZEEBRUGGE

Op woensdag18 april 2018 bezochten de leerlingen van 6 MVT de zeemachtbasis Zeebrugge. Dit bezoek hebben we te danken aan het peterschap dat de stad Dendermonde heeft opgenomen voor de Castor, een patrouilleschip van de zeecomponent
van het Belgisch leger.

 

Lees meer

Pagina's