Teambuilding 3 TSO - BORNEM

Op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober gingen de 59 leerlingen van 3 TSO samen met hun 5 begeleiders per fiets op teambuilding richting Bornem. 

De eerste dag werden we 's middags verwacht op de terreinen van De Schorre in Bornem om te klimmen en te klauteren op een  spectaculaire klimtoren vanwaar een death ride de leerlingen terug naar beneden bracht. Andere leerlingen konden genieten van een heuse vlottentocht die voor sommigen eindigde met een frisse plons in het water...

 Vanuit De Schorre gingen we per fiets naar Het Laathof in Hingene (Bornem). Na een stevig avondmaal speelden de leerlingen levende stratego op het domein. Voor het slapengaan kreeg iedereen nog een drankje aangeboden.

 's Anderendaags vertrokken we na het ontbijt via een fietszoektocht richting Puurs waar de leerlingen hun lunchpakket nuttigden. In de namiddag stond er nog een gegidst bezoek aan het Fort van Liezele op het programma.

 Rond 17.00u arriveerden we terug op school en stond de teller van de lekke banden op 9 (!) en kilometerteller op 100. Het werd een geslaagde tweedaagse.

Bekijk de foto's