Wedstrijd ontwerp flyer en affiche

wedstrijd

In april 2018 spelen we het toneelstuk ‘Het geluid van zwetende Chinezen’ in onze school.

De korte inhoud:

Je zal het als toneelkring toch maar meemaken! Maanden aan een stuk repeteer je jezelf te pletter om de voorstelling van een schoon Chinees drama klaar te krijgen, en de avond voor de première wordt in het zaaltje ingebroken! Alles is weg! Het decor, de kostuums, de muziek en uiteraard ook de moraal! Het publiek naar huis sturen en de mensen alzo op hun culturele honger laten zitten is onbeleefd! Vinden ze daar “toevallig” toch geen koffer vol attributen zeker?…Vooruit dan maar ?…Zot zijn doet geen zeer, maar ’t jeukt een beetje!

Hieraan willen we een wedstrijd koppelen, nl. het ontwerp van een opvallende affiche. De winnende affiche, die ook als flyer zal worden gebruikt, gaat in heel Dendermonde te zien zijn. Je wordt dus beroemd.

Elke leerling kan deelnemen. De winnaar krijgt een VIP-arrangement met heel het gezin voor een van de voorstellingen (toegangskaarten en drankkaart ter waarde van 30 euro). De ontwerpers van de beste 5 overige inzendingen krijgen een gratis ticket en drankje tijdens een van de voorstellingen.

Je moet je ontwerp (op papier, op cd, op dropbox) ten laatste indienen op 15 februari 2018 bij Evi Stuer (ICT-coördinator) of rechtstreeks doormailen naar evi.stuer@romerocollege.be . De winnaar wordt bekendgemaakt op 22 februari 2018. De andere ontwerpen zullen tentoongesteld worden.

Uiteraard moeten een aantal dingen duidelijk op de affiche vermeld staan:

  • Het geluid van zwetende Chinezen
  • Auteur: Bart Spaey
  • Regie: Sonja Baten
  • 20 en 21 april 2018 aanvang 20u
  • 22 april 2018 aanvang 15 u
  • Feestzaal, Van Duysestraat 6, 9200 Dendermonde
  • Reservatie verplicht. Tijdens de schooluren op het nummer 052/21 17 96 en buiten de schooluren via de website van de school

 Wij vermoeden al lang dat in onze school veel talent zit. Aan jullie om het te bewijzen.

 Werkgroep toneel