Nieuws

Hotdogs ten voordele van de Romeromaand

Vrijdag 16 maart omstreeks 12u: de geur van kraakverse broodjes, worsten, ketchup en mosterd verspreidde zich door de gangen van campus Van Duyse.  3HUWA2 en B verkochten er immers hotdogs ten voordele van de Romeromaand. Bijna 350 hotdogs gingen er bij leerlingen en leerkrachten in als zoete broodjes.

Dank aan de leerlingen van de organiserende klas en hun begeleidende leerkrachten en aan allen die een hotdog kochten ten voordele van onze solidariteitsacties.

Lees meer

Dikketruiendag

’s Morgens voor de aanvang van de lessen konden de leerlingen zich warm bewegen tijdens de ochtendgymnastiek. Om 10u warmden leerlingen en leerkrachten aan een lekkere kom soep gemaakt door de leerlingen van Voeding-Verzorging onder deskundige leiding van soepexperte Lynn De Cremer. De leerkrachten hielden voor de gelegenheid hun koffiepauze in openlucht. Tijdens de middagpauze verwarmde de film The Lion King onze harten.

M.a.w. Dikketruiendag was weer een geslaagde dag!

Lees meer

GIP week aan zee

Na de krokusvakantie vertrokken de leerlingen van 7 TBZz 1 richting Nieuwpoort. De voorbije maanden hadden zij hun GIP voorbereid en dit alles kreeg nu zijn toepassing tijdens het verblijf in hersteloord Ter Duinen. We laten jullie meegenieten van enkele sfeerbeelden.

Lees meer

Kleuterproject 5 humane wetenschappen

Op 29 januari nodigden de leerlingen van 5HW de kleuters van de derde kleuterklas uit om hen op allerlei interactieve manieren kennis te laten maken met kinderverhalen. Locatie was de stadsbibliotheek, een ideale omgeving voor een vertel- en speeluur. Zowel de leerlingen als de kleuters vonden het een bijzonder geslaagde activiteit!

Lees meer

Pagina's