Inschrijven eerstejaar in 1B schooljaar 2021 - 2022

Met het onderstaande inschrijfformulier kunt u uw kind inschrijven in 1B.

Bekijk eerst deze webpagina's voordat je het formulier invult zodat u de juiste keuzes voor uw kind kan maken:

  • Klik hier om te weten te komen wat je in 1B kunt studeren.
  • Klik hier om te weten te komen wat een laptopklas is.

 

Hier volgen de inschrijvingsdata:

  • Vanaf 1 februari tot 26 februari 2021: Enkel leerlingen met voorrang, kinderen van personeelsleden, broers en zussen van leerlingen die reeds schoollopen in het Óscar Romerocollege kunnen digitaal inschrijven.
  • Vanaf 1 maart 2021: Alle leerlingen kunnen digitaal inschrijven. 

 

 

In het formulier zult u twee talentmodules moeten kiezen. Hier volgt wat informatie over die talentmodules:

■ Office

Ordelijke leerlingen die graag met de computer werken en niet bang zijn van een stapel documenten zijn hier aan het goede adres. Je leert (nog) beter typen en we onthullen alle geheimen van WORD, EXCEL en andere OFFICE-programma’s. Zo bereiden we je helemaal voor op een administratieve functie in het bedrijfsleven. In de talentmodule ‘Offi ce’ zetten we de puntjes op de i.

■ Expressie

In de module expressie word je uitgedaagd om een nieuwe kant van jezelf te ontdekken. Je experimenteert met beeld, woord en muziek en je leert je inleven in een rol die je misschien wel volledig op het lijf geschreven is. We gebruiken taal om ons inlevingsvermogen te vergroten en we verkennen nieuwe talenten. Let’s sparkle!

■ Lifestyle

Deze module legt onze levenswijze onder de loep. We verruimen je blik op de wereld en maken kennis met maatschappelijke trends, met tendensen in voeding en mode. Er is aandacht voor een gezonde levensstijl, vriendschap en creativiteit. Tijdens deze module kan je ontdekken waar je goed in bent en wat je echt leuk vindt!

■ STEM

De talent module S(cience)T(echnology)E(ngineering)M(athematics) is voor leerlingen die graag willen proeven van techniek in al zijn aspecten. We gaan samen met de leerlingen op stap in de wereld van STEM. Ben je iemand die graag wil onderzoeken hoe iets werkt? We leren je werken via proefondervindelijke opdrachten.

 

Privacywetgeving:  Klik hier om te lezen hoe wij als school met deze vertrouwelijke gegevens zullen omgaan.

Vergeet niet op "Indienen" te klikken als het inschrijfformulier volledig ingevuld is. Velden met een * moet je invullen.
Als alles goed verlopen is, zal er een bevestiging op het scherm komen. Hulplijn wanneer het inschrijven niet lukt: 052/690140.