Toneelvoorstelling ‘Armandus de Zoveelste’

Met trots kondigen wij de schoolvoorstelling van de eerste graad aan.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2020 brengen de leerlingen van de eerste graad de voorstelling ‘Armandus de Zoveelste’. De regie is in handen van Leen Roels, oud-leerling van de school en ondertussen toch een min of meer bekende Dendermondenaar.

De feestzaal van campus Van Duyse wordt begin maart omgetoverd tot een theaterzaal waar ons klein en al wat groter talent het beste van zichzelf zal laten zien. Nemen jullie je agenda erbij en reserveren jullie alvast één van deze data?

Kaarten kosten 9 euro of 5 euro voor studenten. Die zijn verkrijgbaar bij Stijn Van de Wiele op het secretariaat van de eerste graad, telefonisch op 052/690140 of via het onderstaande webformulier. De deadline om tickets te kopen is 4 maart.

De reservatie via het onderstaande webformulier wordt pas geldig als u binnen de drie werkdagen de prijs van de tickets betaalt op rekeningnummer BE78 4428 6189 9186  Orc vzw met vermelding Toneel eerste graad + naam voornaam. De kaarten zullen klaarliggen bij de ingang van de feestzaal Van Duyse (Van Duysestraat 6) of kunnen afgehaald worden op het secretariaat van de eerste graad (Noordlaan 51).