Afscheid Algemeen Directeur Hans Vanhulle

Vandaag heeft algemeen directeur Hans Vanhulle de deur van het Óscar Romerocollege definitief achter zich dicht getrokken. Hij gaat nu genieten van een welverdiend pensioen na een opmerkelijke carrière in het onderwijs.

In 1992 is Hans adjunct-directeur geworden, in 2000 directeur om dan in 2015 aangesteld te worden als algemeen directeur van het ORC. Bijna 30 jaar heeft hij dus in een directiefunctie gestaan en dat is behoorlijk uniek in het onderwijslandschap.

Vorige dinsdag hebben de verschillende domeinen op passende wijze afscheid genomen van hun algemeen directeur. De feestcomités hebben ervoor gezorgd dat hij op elegante wijze alle campussen kon aandoen, waar hij allerlei opdrachten moest uitvoeren. 

Het werd een zeer aangename dag die Hans nog lang zal bijblijven. Het inspectieverslag was ‘gunstig’ over de hele lijn met veel ‘blauwe bollen’, zelfs.

Hans Vanhulle verdient alle lof voor de unieke manier waarop hij aan het Óscar Romerocollege gestalte heeft gegeven. Het bijzondere concept van ons college is ondertussen in alle uithoeken van Vlaanderen bekend en het is een voorbeeld voor andere scholen die een veranderingstraject willen uitrollen.

Het directiecomité dankt Hans Vanhulle voor de manier waarop hij de voorbije jaren leiding heeft gegeven en wenst hem een schitterende pensioentijd met nog veel zorgeloze jaren.

Foto- en videomateriaal volgt nog.

Bekijk de foto's