Boeken afhalen

In de loop van volgende week kunnen ouders het boekenpakket van hun zoon/dochter komen afhalen op de campus van de domeinschool. De exacte timing en locatie krijgen de ouders op 20 augustus bezorgd via mail.

Door de coronaproblematiek moeten we rekening houden met de regels die in de brede maatschappij gelden. We vragen daarom dat het boekenpakket afgehaald wordt door slechts één persoon en dat die bij het betreden van de school steeds een mondmasker draagt. Om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de afstandsregels kunnen we bovendien maar een beperkt aantal mensen tegelijk binnenlaten in de afhaalruimte. Indien u daardoor moet wachten vragen we u aan te schuiven op de speelplaats met de nodige afstand van mekaar. 

Bij het onthaal dient u zich aan te melden met het nummer van het betreffende boekenpakket. Vergeet het niet, want zonder dat nummer kunnen we u het pakket niet overhandigen. Het nummer maakt ons bovendien meteen duidelijk of het pakket al betaald is.  Indien u het pakket nog niet betaald hebt, kan u dat alsnog doen aan de kassa. De betaling kan gebeuren via bankkaart of Payconiq. Ook cash betaling is mogelijk. Gelieve dan wel zoveel mogelijk met gepast geld te betalen.