Inschrijven oud-leerlingendag SVI 21 mei 2022

Op zaterdag 21 mei 2022 vieren we de oud-leerlingen die 5 en 6 jaar afgestudeerd zijn aan onze school. Ook jij bent die avond van harte welkom.

We voorzien een gezellig samenzijn met een walking dinner. We verwelkomen jullie graag vanaf 19u. in de P. Van Duysestraat 6. Het einde wordt voorzien rond 23u.

Tegen ten laatste vrijdag 13 mei willen we graag weten of je aanwezig kan zijn. De inschrijvingen zijn ondertussen afgesloten.

De inschrijving is pas geldig na storting van €25 op rekeningnr. IBAN: BE54 7835 5420 4897, BIC: GKCCBEBB van VZW Oscar Romerocollege – Kerkstraat 60, 9200 Dendermonde. (Voor gehuwden: graag inschrijven met de meisjesnaam) In deze prijs zitten de drank tijdens de receptie en gerechtjes inbegrepen.

 

Door de nieuwe privacywetgeving zijn we verplicht om de toestemming te vragen om contactgegevens te bewaren. We verbinden ons ertoe deze gegevens enkel te gebruiken om je te contacteren voor volgende oud-leerlingenavonden. We zullen deze gegevens nooit aan derden doorspelen. Wil je in de toekomst een uitnodiging ontvangen, klik dan hier en schrijf je in voor onze jaarlijkse nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van je studiegenoten en onze school? Stuur dan een vriendschapsverzoek naar onze facebookpagina ‘oudleerlingenbond SVI’.