Oud-leerlingen

Oud-leerlingen Sint-Vincentiusinstituut

Klik hier om u in te schrijven voor de jaarlijkse nieuwsbrief van de Oud-leerlingenbond van het Sint-Vincentiusinstituut. Als u zich niet inschrijft op deze nieuwsbrief, kunnen we u helaas door de nieuwe privacywetgeving niet meer contacteren en moeten we uw contactgegevens wissen. Inschrijven op onze nieuwsbrief is dus de boodschap!

Schrijf een mail naar olb.svi@romerocollege.be om u uit te schrijven uit onze nieuwsbrief.

 

LAATSTE NIEUWS: 

Gezien de afgelasting van het eerder geplande event, wordt een alternatieve oud-leerlingenavond voorzien op zaterdag 21 mei 2022. Klik hier om je in te schrijven. De deadline om je in te schrijven is vrijdag 13 mei.

Aangezien we vrezen dat ook in mei COVID-19 nog zal circuleren in ons land, werd besloten het aantal gevierden die avond te beperken tot de oud-leerlingen die afstudeerden in 2015 en 2016.  

Op deze manier hopen we op een grotere kans dat het event zal kunnen doorgaan zoals gepland. 

Er werd gekozen voor deze generaties aangezien zij nog geen enkele viering konden meemaken. Hopend op begrip van de reeds eerder afgestudeerden. 

 

 

 

Klik hier om een adreswijziging door te geven aan de Oud-leerlingenbond van het Sint-Vincentiusinstituut.

 

De Oud-leerlingendag 2016 van het Sint-Vincentiusinstituut vond plaats op 19 november 2016. Wij vierden de oud-leerlingen die 5, 10, … jaar geleden of een veelvoud daarvan afgestudeerd zijn aan onze school. We waren blij zo vele oud-leerlingen te mogen begroeten. Klik hier om de foto's van deze avond te zien met dank aan Annelies Mortier.