Studiekeuze 2020

Normaal krijgen de ouders en de leerlingen in deze periode presentaties over het studieaanbod in de tweede en in de derde graad. Hiermee willen we onze leerlingen uit het tweede en uit het vierde jaar helpen om een degelijke studiekeuze te maken.

Wegens het coronavirus doen we dat nu online. 

In deze inleidende presentatie door onze Pedagogisch Directeur Patrick De Smet krijgt u informatie over de eigenheid van onze school en ons studieaanbod in het algemeen. Daarna volgen er links naar de presentaties per domeinschool.

Klik hier voor informatie over de domeinschool Economie & IT door directeur Bea Ardans. Deze presentatie wil je helpen bij de overgang van het vierde naar het vijfde jaar als je kiest voor het interesseveld economie en IT.

Klik hier voor informatie over de domeinschool Talen & Exacte Wetenschappen door directeur Patrick De Smet. Deze presentatie wil je helpen bij de overgang van het vierde naar het vijfde jaar als je kiest voor het interesseveld talen en exacte wetenschappen.

Klik hier voor informatie over de domeinschool Techniek & Engineering door directeur Helga Buelens. Deze presentatie wil je helpen bij de overgang van het vierde naar het vijfde jaar als je kiest voor het interesseveld techniek en engineering.

Klik hier voor informatie over de domeinschool Welzijn & Maatschappij door adjunct-directeur Merel Henau. Deze presentatie wil je helpen bij de overgang van het vierde naar het  vijfde jaar als je kiest voor het interesseveld welzijn en maatschappij.

Vanaf volgend schooljaar bieden we ook duale opleidingen aan. Deze opleidingen zijn een combinatie van werken en leren op school. Klik hier voor een overzicht van deze nieuwe opleidingen.