Studiekeuze na het vierde jaar

Hier vind je per domeinschool een overzicht van studierichtingen voor na het vierde jaar (schooljaar 2021-2022).

In deze inleidende presentatie door onze Pedagogisch Directeur Patrick De Smet krijgt u informatie over de eigenheid van onze school en ons studieaanbod in het algemeen. Daarna volgen er links naar de presentaties per domeinschool.

Klik hier voor informatie over de domeinschool Economie & IT door directeur Bea Ardans. Deze presentatie wil je helpen bij de overgang van het vierde naar het vijfde jaar als je kiest voor het interesseveld economie en IT.

Klik hier voor informatie over de domeinschool Talen & Exacte Wetenschappen door directeur Patrick De Smet. Deze presentatie wil je helpen bij de overgang van het vierde naar het vijfde jaar als je kiest voor het interesseveld talen en exacte wetenschappen.

Klik hier voor Informatie over de domeinschool Techniek & Engineering door directeur Helga Buelens. Deze presentatie wil je helpen bij de overgang van het vierde naar het vijfde jaar als je kiest voor het interesseveld techniek en engineering.

Klik hier voor informatie over de domeinschool Welzijn & Maatschappij door adjunct-directeur Merel Henau. Deze presentatie wil je helpen bij de overgang van het vierde naar het  vijfde jaar als je kiest voor het interesseveld welzijn en maatschappij.