Inschrijven schooljaar 2022-2023 (enkel nieuwe leerlingen)

U kunt uw zoon of dochter inschrijven als nieuwe leerling voor de kleuterschool of de lagere school van onze verschillende campussen vanaf 7 maart met het onderstaande formulier. Inschrijven via de site is dus enkel mogelijk voor wie van een andere school komt of voor wie een nieuwe leerling op onze school is.  

 

Na de inschrijving

Na de digitale inschrijving zal een van onze medewerkers telefonisch contact opnemen om de inschrijving te finaliseren.

Om de inschrijving definitief te maken hebben we ook een identiteitsbewijs van uw kind nodig (kopie identiteitskaart of kids-id of isi-kaart) en een handtekening.
Een medewerker zal u hiervoor een afspraak geven.

Nog vragen of hulp nodig bij het digitaal inschrijven? Neem contact op met de school op 052 22 28 16 of via basisschool@romerocollege.be

Vergeet op het einde niet op "Indienen" te klikken. Na de inschrijving online zullen we de komende weken contact met u opnemen.

 

Klik hier voor ons schoolreglement en ons pedagogisch project. U kunt enkel uw kind inschrijven indien u daarmee akkoord gaat.

Privacywetgeving:  Klik hier om te lezen hoe wij als school met deze vertrouwelijke gegevens zullen omgaan.

 

Het inschrijfformulier

Ter info: Uw uitbetaler van het Groeipakket laat je schriftelijk (brief) weten of je in aanmerking komt voor een schooltoeslag zodra je kind 3 jaar is geworden. De uitbetaling van een schooltoeslag vind je ook terug met de correcte vermelding op het bankafschrift.
U vindt de link naar het pedagogisch project en het schoolreglement van onze school bovenaan dit inschrijfformulier.