MOEV indoor atletiekmeeting in Gent

Afgelopen woensdag namen we met 10 atleten deel aan de MOEV indoor atletiekmeeting in Gent.

Wie de inschrijvingslijsten even onder de loep nam, kon vaststellen dat onze leerlingen zich bij de betere van het inschrijvingsveld bevonden. Dit gaf hen hoop en moed om het beste van zichzelf te geven. Al vlug bewezen onze toppers dat ze op de afspraak waren. Hele mooie tijden en prestaties kleurden de hele namiddag met enkele podiumplaatsen als uitschieters.

Het overzicht van de resultaten kan je vinden via deze link. https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/38481/29962/

Lore De Proft (3NW1) nam deel aan haar 1ste 800 m. en bleef mooi onder de 3 minuten.

Nora Vereecken (4MWS) nam het zilver mee naar huis met een sprong over 1.60 m. in het hoogspringen. Het verspringen leverde haar een 5de plaats.

Bij de 60 m. cadetten meisjes stonden zowel Bente Van Ingelgem (3SW) als Djemine Kudura (4MWW2) in de finale waarbij Djemine haar absolute favorietenrol waarmaakte en het goud mee naar Dendermonde nam.

Rodrigue Mukendi-Kalonji (4BO2) en Arne Van Hautegem (3NW3) stonden ook hun mannetje in hun reeksen.

Ook in de finale van de 60 m. scholieren meisjes stonden 2 ORC-ers aan de start, Nona Heyvaert (6GWW2) en Sita Steels (6HWB1), waarbij Sita de zilveren medaille mocht ontvangen.

Deze zelfde dames klokte hele mooie tijden op de 200 m. scholieren meisjes en liepen zich allebei naar het podium. Goud voor Nona en alweer zilver voor Sita.

Eindigen doen we met onze snelste mannen, Tibe Temmerman (6WWA2) en Kasper De Strycker (6GWIB). Kasper behaalde een 6de plaats op de 60 m. en greep na een vermoeiende dag net naast de medailles op de 200 m. Tibe was de grote slokop van de dag en nam maar liefst 2 gouden medailles (60m. en 200 m.) mee naar huis.

Credits: Dimitri Steels

Bekijk de foto's