Nieuws

Project WOI 4OR 1 en 2

De leerlingen van 4 OR 1 en 2 kregen dinsdagnamiddag onze burgemeester Piet Buyse op bezoek.

Hij kwam naar aanleiding van hun project over WOI vertellen hoe onze stad Dendermonde de doortocht van de Duitse soldaten heeft doorstaan. Met een mooie powerpoint , vol authentiek beeldmateriaal, wist hij de leerlingen te boeien van begin tot eind. Een welgemeende dank u wel aan onze burgemeester!

Credits: Elke Van Nuffel, Leerkracht PAV

Lees meer

Studiekeuze: Domein Economie & Organisatie

Na het tweede jaar sta je voor een belangrijke keuze. Wat ga je volgend schooljaar in het derde jaar van onze school kiezen als studierichting? 

Om je te helpen bij jouw studiekeuze heeft de directie van onze school presentaties gemaakt. In de onderstaande presentatie maak je kennis met de studierichtingen in het domein Economie & Organisatie.

In het onderstaande informatiefilmpje krijg je alle uitleg door directeur Bea Ardans en daarna nog een filmpje over de studierichting Organisatie en Logistiek. 

Lees meer

Homo Universalis

De leerlingenraad van Campus Van Duyse organiseerde afgelopen weken zijn eigen versie van het welbekende tv-programma “Homo Universalis”. Wie zou zich tot alleskunner kronen?

Lees meer

100-dagenviering op Campus Van Duyse

Vandaag vierden onze zesdes hun laatste 100 dagen op school. Ze deden dat met een optocht en daarna nog met een show.

Geniet mee van enkele foto's van de optocht en de show. (Foto's zijn nog aan het uploaden!)

 

Fotografie: Nele Huys, Griet Redant en adjunct-directeur Merel Henau

Lees meer

ORC Football Cup

Afgelopen vrijdag vond er op de Tragelvelden de allereerste ORC Football Cup plaats. Alle eindjaren van alle campussen werden uitgenodigd voor dit voetbaltornooi. Uiteindelijk gingen 10 ploegen de strijd aan met elkaar. Alle campussen waren vertegenwoordigd, dus onze opzet was geslaagd!

Lees meer

Pagina's