Nieuws

2 SPOB/2 SPOV Testbatterij

Nadat onze sportrichting in het eerste jaar vol op dreef is, kregen we dit schooljaar de sportrichting definitief toegewezen in het tweede jaar. In hun basisoptie komt dan ook een deel theorie aan te pas waarin we vaak zelfstandig onderzoek uitvoeren om zo de sport theoretisch te benaderen.

Als eerste opdracht van dit schooljaar ontwikkelden de leerling van 2 SPOB/2 SPOV zelf een testbatterij.

Lees meer

Inleefdag

Inleefdag 1OK

Donderdag 8 september ’22 trokken de leerlingen van 1OK er voor de eerste keer op uit. Via een gps-wandeling, die geleid werd door Mister X, kregen ze door het uitvoeren van opdrachten telkens een nieuwe locatie toegestuurd waar zij naar toe moesten wandelen. De eindbestemming bleek de pleinen aan de Tragel te zijn. 

Op de Tragel moedigden ze elkaar aan om een goede plaats te bemachtigen bij het ladderspel. In de namiddag deden ze nog estafettespelletjes en een oriëntatieloop. 

Lees meer

Welkom!

Gisteren maakten onze nieuwe eerstejaartjes al kennis met de school, de titularis en ook met hun klasgenoten voor het komende schooljaar. Het was een gezellig komen en gaan van leerlingen en leerkrachten. We zijn blij jullie allen te ontvangen en wensen jullie allemaal een mooie start van het eerste jaar in het secundair onderwijs!
 
Lees meer

Romerokermis

Vandaag namen we met een ouderwetse kermis afscheid van onze tweedejaars. We wensen jullie heel veel geluk in jullie verdere schoolcarrière!

Lees meer

Pagina's