Inschrijven 2de jaar schooljaar 2022-2023 (nieuwe leerling)

Met het onderstaande inschrijfformulier kunt u uw kind inschrijven als nieuwe leerling inschrijven in het tweede jaar en dat vanaf 19 april 2022. Pas dan zal het onlineformulier hier openstaan.

Klik hier om te weten te komen wat je in het tweede jaar van onze school kan studeren.

Ook in het tweede jaar zetten we verder in op talent en individuele uitdaging voor elke leerling. Elke leerling heeft hetzelfde aantal uren algemene vorming (AV). 

  • Leerlingen die voor een theoretische verdiepende richting kiezen verwerken basis en verdiepende leerplandoelstellingen van de algemene vorming.
  • Leerlingen in een toegepaste richting oefenen voornamelijk de basisdoelstellingen in. Zij krijgen dus meer de tijd om de basis in te oefenen.

We bieden dus de keuze tussen een verdiepend traject voor wie een extra uitdaging nodig heeft en een ondersteunend traject voor wie meer inoefentijd verkiest. Hou hier rekening mee bij de studiekeuze.

 

Privacywetgeving:  Klik hier om te lezen hoe wij als school met deze vertrouwelijke gegevens zullen omgaan.

Vergeet niet op "Indienen" te klikken als het inschrijfformulier volledig ingevuld is. Velden met een * moet je invullen. 
Als alles goed verlopen is, zal er een bevestiging op het scherm komen. Hulplijn wanneer het inschrijven niet lukt: 052/690140.

 

Dat nummer begint met de geboortedatum.
Door een omgangsregeling na een echtscheiding kan het zijn dat een leerling op twee verschillende adressen woont. Geef hier het tweede verblijfsadres dat niet de domicilie is.
Alleen leerlingen die naar het Tweedejaar B gaan, moeten deze keuze maken. Je moet twee talentmodules van 5 uur dan aanduiden. Als je voor STEM-Tecnieken Plus kiest dan mag je enkel dat pakket aanduiden, want dat is op zichzelf al 10 uur.