Algemeen

Informatielijn

  • Wil je graag inschrijven, maar kan je niet goed kiezen?
  • Heb je nog een paar vragen voor je kan inschrijven?
  • Wil je nog wat extra informatie over een richting voor je inschrijft?
 
Dan kan je ons dinsdag 2 maart 2021 telefoneren met je vragen tussen 16.00u en 20.00u op het nummer 052 69 01 40.
 
Lees meer

Open dag 25 april 2020

Vandaag is het niet mogelijk een gewone openschooldag te organiseren. We willen jullie daarom graag via digitale weg informeren.

VIRTUELE RONDLEIDING

Bekijk de onderstaande film voor een virtuele rondleiding op onze school.

 

INFORMATIE OVER ONS AANBOD

Bekijk deze gefilmde powerpointvoorstelling met toelichting met alle informatie over ons aanbod in de eerste graad.

Lees meer

Inschrijfvoormiddag kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie organiseren we een inschrijfvoormiddag voor mogelijke nieuwe instromers. Die zal plaatsvinden op vrijdag 6 januari van 9u tot 12u in de nieuwbouw op de campus Nachtegaal (Noordlaan 51).

Lees meer

Inschrijven schooljaar 2021-2022: Eerste jaar

We kijken er erg naar uit om jullie op onze school te mogen ontvangen. De coronaperikelen laten het voorlopig nog niet toe om jullie op onze school te ontmoeten. Dus we proberen jullie in ieder geval digitaal de nodige info te geven over inschrijven, een digitaal infomoment en onze opendag.

 

Inschrijven doe je hier

De inschrijvingen verlopen digitaal via de schoolsite. De school neemt nadien contact op met de ouders voor een eerste kennismaking en om de inschrijving te vervolledigen.

Lees meer

Informatiefilmpjes Eerste Graad

Op donderdag 28 januari vond onze digitale informatieavond plaats.

Voor wie deze gemist zou hebben, hebben we deze informatiefilmpjes op You Tube gezet:

(Als je een foutmelding zou krijgen om het filmpje te zien, open het dan in You Tube zelf via You Tubelogo rechts onderaan.) 

Lees meer

Olympiades

Ook in deze coronatijden hebben de traditionele wiskunde - en wetenschapsolympiades toch plaatsgevonden, zij het online. Vijf leerlingen stoten door naar de tweede ronde van de fysica-olympiade met mooie tot zeer mooie scores. Zeven leerlingen die deelgenomen hebben aan de aardrijkskunde-olympiade mogen ook naar de twee ronde. Eén leerling uit het derde jaar eindigde bij zijn deelname vorig jaar aan de informatica-olympiade op een uitstekende 7de plaats.

Lees meer

Gedichtendag 28/01/2021

Ter gelegenheid van Gedichtendag vond vandaag de proclamatie plaats van onze domeinschooloverschrijdende poëziewedstrijd, de Óscars van de Poëzie. Helaas kan de prijsuitreiking niet doorgaan in de Feestzaal maar moest dat online gebeuren via een Teams Live Event.

We wensen alle deelnemers, laureaten en winnaars proficiat met hun inzending. Ook feliciteren we het team van juryvoorzitters en leerkrachten die weer vol enthousiasme met poëzie in de klas aan de slag gingen. Ook bijzondere dank aan Madeleine Dieleman die de poëzieposter ontwierp.

Lees meer

Diplomaduplicaat en het Romerofonds

We krijgen van oud-leerlingen geregeld de vraag naar een duplicaat van hun diploma en we gaan daar uiteraard graag op in. Voor alle administratieve kosten vragen we een bedrag van €10. Dit bedrag wordt integraal in ons Romerofonds gestort.

Lees meer

Pagina's