Algemeen

Open dag 25 april 2020

Vandaag is het niet mogelijk een gewone openschooldag te organiseren. We willen jullie daarom graag via digitale weg informeren.

VIRTUELE RONDLEIDING

Bekijk de onderstaande film voor een virtuele rondleiding op onze school.

 

INFORMATIE OVER ONS AANBOD

Bekijk deze gefilmde powerpointvoorstelling met toelichting met alle informatie over ons aanbod in de eerste graad.

Lees meer

Inschrijfvoormiddag kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie organiseren we een inschrijfvoormiddag voor mogelijke nieuwe instromers. Die zal plaatsvinden op vrijdag 6 januari van 9u tot 12u in de nieuwbouw op de campus Nachtegaal (Noordlaan 51).

Lees meer

Schoolpoëziewedstrijd Óscars van de Poëzie

Dit jaar organiseren we opnieuw de poëziewedstrijd "De Óscars van de Poëzie" voor het hele Óscar Romerocollege. 

Het thema is "Vriendschap". Wil je kans maken op een mediabon, filmtickets, een boek  of de felbegeerde oscartrofee, neem dan deel. Geef je gedicht af aan je leerkracht Nederlands of aan je OKAN- of PAV-leerkracht. De uiterste indiendatum is dinsdag 6 december 2022.

De proclamatie van de winnaars zal plaatsvinden op Gedichtendag 2023 (dinsdag 26 januari 2023). De genomineerden zullen een mail via Smartschool krijgen.

Lees meer

Start Romero Academie met Ann Wauters

Op maandag 26 september hadden onze leerlingen van de sportrichtingen een meet & greet met de basketbalster Ann Wauters.

Daarna gaf ze als start van onze gloednieuwe Romero Academie een lezing over het belang van teamspirit en hoe je die ook op school en in de klas kan aanwenden. Er waren heel wat parallellen tussen de basketbalwereld en het onderwijs: de diversiteit, de voortdurende verandering, het werken in teams, het engagement, de zorg voor jezelf, veerkracht …

Lees meer

Pensioensviering CVW en Centrum Duaal Leren en Werken

Vrijdag was het pensioensviering voor Marc Peters, Pierre Rottiers, Erik Verleyen en Miranda Hermans van Campus Van Winckel en voor Véronique Nauwelaerts en Nadine Jacobs van het Centrum Duaal Leren en Werken.

We namen op een gepaste wijze afscheid van hen met de nodige muziek.

Foto's: Dir. Helga Buelens

Lees meer

Pensioenviering Campus Van Duyse

Afgelopen vrijdag nam Campus Van Duyse hartelijk afscheid van enkele collega's op de pensioenviering van Gracienne Guns (E&O), Martine Bogemans (M&W), Lieve D’Hauwe (M&W) en Hilde Adam (M&W). We wensen hen een deugddoend pensioen toe!

Fotografie: Tomas De Wilde.

Lees meer

Pensioensviering CNO

Op vrijdag 17 september wuifden we op gepaste wijze vier collega's uit: Koen Buytaert. Chantal Michels, Johan Van Campe en Patricia Veldeman. Ook Wim Decommer gaat dit jaar met pensioen, maar hij kon helaas niet aanwezig zijn.

Het Feestcomité maakte er een mooie viering van waarin mooie speeches en een vleugje humor elkaar afwisselden.

Fotografie: Koen Van Cauwenberge

Lees meer

Wegwerkzaamheden Noordlaan

Door de wegwerkzaamheden op de Noordlaan moeten fietsers  met extra maatregelen rekening houden. Op een stuk van de Noordlaan kunnen immers geen fietsers passeren.

Klik hier voor de volledige uitleg. 

Klik hier voor een eerste kaartje in de heenrichting.

Lees meer

Vacatures

Wij hebben momenteel de volgende openstaande vacatures voor

  • een leerkracht Nederlands / Engels
  • twee leerkrachten Frans

Lees de onderstaande vacatures op VDAB:

Leraar Nederlands/PAV/Engels 16u - DENDERMONDE (vdab.be)

Pagina's