Algemeen

Open dag 25 april 2020

Vandaag is het niet mogelijk een gewone openschooldag te organiseren. We willen jullie daarom graag via digitale weg informeren.

VIRTUELE RONDLEIDING

Bekijk de onderstaande film voor een virtuele rondleiding op onze school.

 

INFORMATIE OVER ONS AANBOD

Bekijk deze gefilmde powerpointvoorstelling met toelichting met alle informatie over ons aanbod in de eerste graad.

Lees meer

Inschrijfvoormiddag kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie organiseren we een inschrijfvoormiddag voor mogelijke nieuwe instromers. Die zal plaatsvinden op vrijdag 6 januari van 9u tot 12u in de nieuwbouw op de campus Nachtegaal (Noordlaan 51).

Lees meer

Inschrijven als eerstejaars voor 2023 - 2024

Uw zoon/dochter zet binnenkort de stap van de vertrouwde basisschool naar het secundair onderwijs. Ongetwijfeld bent u op zoek naar een geschikte school. Uiteraard is uw zoon of dochter van harte welkom op het Óscar Romerocollege.

Klik hier voor onze informatiebrochure.

Lees meer

Inschrijven oud-leerlingenavond SVI

Zoals aangekondigd ontvangen we op vrijdag 10 maart 2023 de afgestudeerden uit: 1957, 1962, 1967, 1972, 1977, 1982, 1987, 1992, 1997, 2002, 2007 en 2012 van Sint-Vincentius. 

We verwelkomen jullie graag vanaf 19u te P. Van Duysestraat 6.  

De inschrijving is pas geldig na storting van 35 euro op rekeningnr. BE54 7835 5420 4897 met vermelding van naam + voornaam + oudleerlingenavond SVI. 

Lees meer

Óscars van de Poëziewedstrijd

Vandaag reikten wij op Gedichtendag de 'Oscars van de Poëzie' uit, genoemd naar onze schoolnaam.

Ieder jaar organiseert het ORC ter gelegenheid van de Poëzieweek een poëziewedstrijd met alle campussen van de school. Liefst achthonderd leerlingen namen hieraan deel. Ook leerlingen van OKAN die pas dit schooljaar Nederlands leren, waagden hun kans.

Lees meer

Laatste tickets musical

De laatste voorbereidingen van onze musical zijn volop bezig. Wacht niet te lang met tickets. Op de extra speeldag van 9 februari zijn er nog enkele beschikbaar. Klik hier voor de laatste tickets.

Credits: Johan Poppe

Lees meer

Kom Op Tegen Kankerquiz

Graag nodigen we iedereen uit op onze Kom Op Tegen Kankerquiz. 
 
Die gaat door op 11 maart 2023 (19:00 deuren open en 19:30 start) in de Feestzaal van Campus Van Duyse (ingang Sas).
 
Deelnemen kost 16 euro per ploeg en de opbrengst gaat integraal naar Kom op Tegen Kanker.
 
Lees meer

Spaghettizwier ProZA

Op vrijdag 27 januari organiseert de elfde lichting van ProZA een spaghettizwier in de feestzaal en warme refter van CNO.

Iedereen die de uitwisseling met Hoërskool Garsfontein wil steunen en die avond toevallig honger heeft, is van harte welkom. Er zijn twee eetshiften: afzakken kan om 18 uur of om 19.30 uur. Verder kan je kiezen tussen spaghetti bolognese, carbonara of vegetarisch.

Bestellingen kan je tot 18 januari doorgeven via lieven.aelbrecht@romerocollege.be.

Graag tot dan!

Het ProZA-team

Lees meer

Tijdens de kerstvakantie

Wens je in te schrijven op onze school of wil je binnen de school van richting veranderen? Tot 23/12 om 11.00 uur zijn de secretariaten bereikbaar.

We organiseren op donderdag 5 januari een contactmoment op elke campus. Om wachtrijen te beperken werken we enkel op afspraak.

De afspraak gebeurt per campus via de directie. 

Hier volgt een lijst van de campussen (klik op Lees meer in de rechteronderhoek als je die lijst niet zou zien) om te contacteren.

Je kan een afspraak maken via e-mail:

Lees meer

Pagina's