Techniek en Engineering

MOEV indoor atletiekmeeting in Gent

Afgelopen woensdag namen we met 10 atleten deel aan de MOEV indoor atletiekmeeting in Gent.

Wie de inschrijvingslijsten even onder de loep nam, kon vaststellen dat onze leerlingen zich bij de betere van het inschrijvingsveld bevonden. Dit gaf hen hoop en moed om het beste van zichzelf te geven. Al vlug bewezen onze toppers dat ze op de afspraak waren. Hele mooie tijden en prestaties kleurden de hele namiddag met enkele podiumplaatsen als uitschieters.

Lees meer

Jubileumreceptie

Vandaag  vond de jubileumreceptie plaats voor 100 jaar vakschool. Voor de gelegenheid werd de voorgevel speciaal uitgelicht.

Na een inleiding door directeur Helga Buelens blikte burgemeester en oud-collega Piet Buyse, die ook de peter is van het Óscar Romerocollege, terug op de rijke geschiedenis van de vakschool. Algemeen Directeur Joeri Deblauwe bracht een toast uit op de verjaardag van de vakschool.

We waren blij zoveel collega's, oud-collega's en sympathisanten te mogen begroeten. Een bijzondere dank aan de organisatoren van dit event.

 

Lees meer

100 Jaar Vakschool

Vandaag, 27 december 2022, bestaat de Vakschool 100 jaar in Dendermonde. Hoewel de wereld sinds 1923 veel veranderd is, hebben we vandaag meer dan ooit nood aan degelijke vakmannen.
 
Lees meer

Tweedaagse derdejaars

Hier zijn enkele foto's van de tweedaagse van de derdejaars D en DA-finaliteit van Campus Van Winckel.

Zij trokken met de fiets richting het Laathof in Bornem, werden uitgedaagd in de Schorre en brachten onderweg ook een bezoek aan het Fort van Breendonk.

Lees meer

Tweedaagse Teambuilding 4des

Hier volgen enkele sfeerbeelden van de teambuilding tweedaagse van de vierdes van Campus Van Winckel.

Het programma van de eerste dag waren outdooractiviteiten aan de Nieuwdonk met de moerassentocht, een hoogteparcours, lasershooting en teambattles.

Op de tweede dag stond een voetbaltornooi op het programma samen met bushcraft, bumperball, mountainbike, mocktails maken en zeefdrukken.

Lees meer

Openbedrijvendag

#VOKA #Openbedrijvendag #Nebim Zele

Quinten en Niels - laatstejaars autotechnieken, bedankt om samen met dhr. Van Hauwermeieren onze school te vertegenwoordigen.

Credits: Dir. Helga Buelens

Lees meer

Nieuwe schuurzone

Vandaag hebben we de schuurzone in de werkplaats van de afdeling carrosserie officieel geopend tijdens een receptie voor leerlingen, leerkrachten en sympathisanten.

Lees meer

Pensioensviering CVW en Centrum Duaal Leren en Werken

Vrijdag was het pensioensviering voor Marc Peters, Pierre Rottiers, Erik Verleyen en Miranda Hermans van Campus Van Winckel en voor Véronique Nauwelaerts en Nadine Jacobs van het Centrum Duaal Leren en Werken.

We namen op een gepaste wijze afscheid van hen met de nodige muziek.

Foto's: Dir. Helga Buelens

Lees meer

Bouwproject Senegal

De eerste groep leerlingen zijn teruggekeerd uit Senegal na een buitengewoon bouwavontuur in een buitengewoon land.
 
Ondertussen heeft ook groep 2 al geholpen om het project in Mbodiene verder vorm te geven. Ook zij zijn terug in België nu.
 
Bedankt aan alle bouwers voor jullie grote hart en harde werk! 
 
Deze reeks foto's is van de tweede groep.
 
Foto’s: Johan Poppe
 
Lees meer

Pagina's