Nieuws

ORC Football Cup

Afgelopen vrijdag vond er op de Tragelvelden de allereerste ORC Football Cup plaats. Alle eindjaren van alle campussen werden uitgenodigd voor dit voetbaltornooi. Uiteindelijk gingen 10 ploegen de strijd aan met elkaar. Alle campussen waren vertegenwoordigd, dus onze opzet was geslaagd!

Lees meer

Sportdag ORC 2 mei 2022

Sportleerkracht Peter Vermeulen maakte een fotoreportage van onze sportdag van 2 mei 2022, waarvoor dank.

Hij maakte sfeerbeelden van het vertrek van de bussen op De Bruynkaai, van de badminton en padel in Grembergen, Captain Sport in Oudegem, Outdoor Adventure aan het Donkmeer en van Jumpsky in Aalst.

Credits: Peter Vermeulen.

Lees meer

Romerodag

Hier zijn enkele sfeerfoto’s van het slotevenement van de Romerodag op de Tragel voor de vierdes en de vijfdes van Campus Noordlaan en Campus Van Duyse

Lees meer

Olympiadenieuws

Korneel Craemers uit 2STWE4 is geselecteerd is om door te gaan naar de finale van de STEM-Olympiade en Rik Vanderhaeghe uit 6WWB2 mag naar de grote finale van de fysica-olympiade. Niet te onderschatten prestaties van deze beide leerlingen!

We wensen Korneel en Rik alvast proficiat en veel succes! Grote dank en gelukwensen ook aan de leerkrachten die hen begeleid hebben.

Lees meer

Pagina's