Nieuws

MOEV indoor atletiekmeeting in Gent

Afgelopen woensdag namen we met 10 atleten deel aan de MOEV indoor atletiekmeeting in Gent.

Wie de inschrijvingslijsten even onder de loep nam, kon vaststellen dat onze leerlingen zich bij de betere van het inschrijvingsveld bevonden. Dit gaf hen hoop en moed om het beste van zichzelf te geven. Al vlug bewezen onze toppers dat ze op de afspraak waren. Hele mooie tijden en prestaties kleurden de hele namiddag met enkele podiumplaatsen als uitschieters.

Lees meer

Jubileumreceptie

Vandaag  vond de jubileumreceptie plaats voor 100 jaar vakschool. Voor de gelegenheid werd de voorgevel speciaal uitgelicht.

Na een inleiding door directeur Helga Buelens blikte burgemeester en oud-collega Piet Buyse, die ook de peter is van het Óscar Romerocollege, terug op de rijke geschiedenis van de vakschool. Algemeen Directeur Joeri Deblauwe bracht een toast uit op de verjaardag van de vakschool.

We waren blij zoveel collega's, oud-collega's en sympathisanten te mogen begroeten. Een bijzondere dank aan de organisatoren van dit event.

 

Lees meer

100 Jaar Vakschool

Vandaag, 27 december 2022, bestaat de Vakschool 100 jaar in Dendermonde. Hoewel de wereld sinds 1923 veel veranderd is, hebben we vandaag meer dan ooit nood aan degelijke vakmannen.
 
Lees meer

Tweedaagse derdejaars

Hier zijn enkele foto's van de tweedaagse van de derdejaars D en DA-finaliteit van Campus Van Winckel.

Zij trokken met de fiets richting het Laathof in Bornem, werden uitgedaagd in de Schorre en brachten onderweg ook een bezoek aan het Fort van Breendonk.

Lees meer

Pagina's